Mastiffsasens.com © 20

11

 


KRISTIN NILSEN  

Östra Hedängen, Strömstad  
Home: +46 526 261 41  

Mobile: +46 702 702 554  


mastiffsasens@hotmail.com 

  

 

Välkommen till Mastiffsåsens kennel 

 

Mitt namn är Kristin och jag bor med min sambo Stig och vår dotter Mathilda på en gård i Bohuslän. Gården kallas Hedängen och ligger strax utanför Strömstad..

 

Jag växte upp med hundar, som barn hade vi en Doberman och därefter kom det fler hundar. Jag har arbetat några år på kennlar och hundpensionat, vilket var en underbar tid. Sen köpte jag mig en Grand Danois och vi hade en lycklig tid ihop.

 

När jag flyttade till Strömstad skaffade jag mig en rottweiler, en tik som hade en kull hos mig. Efter en tid började jag fundera på att skaffa mig en molosser. Den ras, Dogue de Bordeaux, hade jag haft mina ögon på i flera år, men då var de ganska svåra att få tag i.

 

Fick kontakt med en uppfödare i Norge som skickade mig vidare till en kennel. Från dessa kom vår första DDB. 

 

I vår kennel avlar vi bara på friska och mentalt stabila hundar med den rätta typen. Våra valpar växer upp inomhus med familjen och är vana vid barn, katter och andra djur på vår gård. Vi följer SKK´s regler. När valparna har blivit leveransklara vid 8v ålder är de vaccinerade, ID-märkta, veterinärsbesiktigade, avmaskade och registrerade i SKK samt dolda fel försäkrade i 3år. 

 

Ni kan alltid kontakta mig om det skulle vara något, 24 timmar om dygnet!

-
Kristin

 

 

Nyheter 

 

2013-01-13 Hemsidan uppdaterad  

 

Valpar

 

Ingen kull planerad för närvarande

 

 

 

 

Hulda, vår franska bulldog